Vertebrae - Alt i jakt, fiske og friluftsliv

Med fokus på jakt og friluftsliv

Velkommen til Vertebrae! VI satser på å kunne forhandle det du trenger om du vil ut i naturen. Vi har et stort utvalg i turutstyr som passer de fleste budsjetter, uten at det går utover kvaliteten. Dette betyr at du kan finne fjellsko og stormkjøkken, telt, jakker og klær, og alt annet du trenger for å overleve elementene. Vi satser også på levere det du trenger av utstyr til jakt og fiske, og vår ambisjon er å ha alt du trenger av jaktkniver, kikkertsikter, fiskestenger og fileteringsutstyr, og mye annet du kan ha nytte av i villmarka.

Av entusiaster, for entusiaster

Vi som står bak Vertebrae er en gjeng som i mange år har vært opptatt av jakt og friluftsliv. Med god kjennskap til den norske villmarken vet vi hva som kreves for å ha en trygg og god naturopplevelse. På denne måten kan vi finne frem til stabile leverandører som leverer utstyr av høy kvalitet. Trendene forandrer seg stadig, og ved hjelp av forskning og vitenskap får vi klær i stadig bedre materialer og med mer fornuftig utforming. Vi satser på å hele tiden kunne levere det nyeste og mest moderne innen villmarksbekledning.

La deg inspirere av Vertebrae

Noe av det beste Norge har å by på, er den spektakulære naturen vi har overalt. I tillegg til å drive butikk, ønsker vi i Vertebrae også å kunne inspirere nordmenn til å komme seg mer ut i naturen. Man trenger bare gode klær og gode sko for å nye en dag i fjellet, og det vanskeligste er å komme i gang. For de mer avanserte har vi også kikkertsikter og kamuflasjeutstyr til bruk på jakt.

Interessen for jakt har skutt i været de siste årene, og med en stor bestand av både hjort og elg i landet er mulighetene blitt svært gode.

Vertebrae hjelper deg

Hvis du har spørsmål om utvalget vårt, eller om du ikke har så god kjennskap til hva slags jakt og friluftsutstyr du trenger, er det bare å snakke med en av våre kundekonsulenter. Vi anser god kundeservice som en selvfølge, og vil alltid gjøre vårt beste for at du skal bli fornøyd.

Driver du med jakt og friluftsliv, vet du at godt utstyr er alfa og omega. Vi ønsker å hele tiden få tilbakemelding fra våre kunder, slik at vi kan tilpasse utvalget. Markedet forandrer seg stadig, og ved å være tilpasningsdyktige og gi kundene det de vil ha, håper vi å hele tiden ligge foran konkurrentene.

Hold deg varm på føttene

Med riktig tilpasset turutstyr av høy kvalitet kan du unngå mange problemer. Vertebrae har et stort utvalg i fjellsko og annet fottøy som passer til bruk i naturen. Selv om skoene i dag er langt i fra så rigide som de var før, anbefaler vi deg å gå med dem i noen dager før du legger ut på tur.

Det er ikke alltid lett å vite om skoene du bestiller vil passe, og er det feil størrelse kan du selvfølgelig bytte dem. Vi vet at ingen liker å vente, og når du har bestemt deg for hva du vil ha, sender vi dem til deg med så rask levering som mulig.

Kikkertsikter og jaktutstyr

Vertebrae vil ha et utvidet fokus på det man trenger til jakt i norsk natur. Uansett om du er på jakt etter småvilt eller større dyr, satser vi på å ha det meste av det du trenger. Vi tar også inn en del spennende og innovative nyheter som kanskje kan inspirere deg. Selv om mange liker å jakte på tradisjonelt vis, er det mange teknologiske nyvinninger som kan gjøre jakt og friluftsliv litt lettere for deg.

Vi er overbevist om at friluftsliv er sunt, og med litt fjellvett og godt utstyr er det også en trygg aktivitet. Det er lurt å være klar for vanskelige situasjoner, så husk å ta med både førstehjelpsutstyr og ekstra matrasjoner.

Bli med Vertebrae til topps

I tiden fremover satser vi i Vertebrae også på å sponse forskjellige turer og ekspedisjoner, og vi arbeider for tiden med å tilknytte oss eventyrere og influensere vi kan samarbeide med. Du kan lese mer om dette i bloggposter fremover, hvor vi vil gi deg inspirasjon til spennende turer i innland og utland.

Vi ønsker ikke bare å selge utstyr, men også å kunne levere en fullstendig opplevelse til våre kunder. Med mye kunnskap om både utstyr og natur ønsker vi å kunne levere alt du trenger for å nyte villmarken.

Spørsmål og svar om Vertebrae

Kan man kjøpe skytevåpen online?

Reglene for salg av skytevåpen gjelder også på internett, og vi anbefaler deg å ta kontakt med ditt lokale politidistrikt. De kan hjelpe deg med å innhente tillatelser, og en eventuell jegerprøve for dem som ikke har bestått denne ennå.

Kan man kjøpe luftvåpen uten tillatelse?

Vertebrae forholder seg til norsk lov. Man må være over 18 år gammel for å kjøpe luftgevær og luftpistoler, og dette gjelder både om de er mekaniske eller drevet av CO2-patroner. Send inn bilde av legitimasjon sammen med bestillingen for å få bestillingen godkjent.

Kan man returnere varene?

I følge loven om angrefrist har forbrukere 14 dagers returrett på alt de har kjøpt hos Vertebrae. Dette gjelder av hygiene-årsaker ikke for undertøy og badetøy som har blitt åpnet, og andre varer må returneres komplette og i original emballasje.

Våpenutstyr av høy kvalitet

Her hos Vertebrae satser vi på å ha det du trenger til å dra ut i naturen, og med utstyr av høy kvalitet til lav pris vil vi være en naturlig partner for jaktlag fra Agder til Finnmark.