Turutstyr til fantastiske naturopplevelser

Velg riktig turutstyr hos Vertebrae

Du trenger ikke ha gått mange kilometer i norsk natur for å vite at det er viktig med godt turutstyr. Med høye fjell og uforutsigbare værforhold er det som regel ikke bare å binde opp en hengekøye. Her hos Vertebrae har vi det du trenger for å holde deg varm og trygg selv i den forblåste fjellheimen.

Å velge riktig jakt og friluftsutstyr er ikke alltid like lett, og man har mye å velge i. Tenk over hvilke behov du har, og hva du ønsker. Overnatting på fjellet er ikke det samme som å campe i skogen, og har du det riktige utstyret blir alt mye enklere.

Hvilket telt passer best?

Det er mye å tenke på når man skal gå til innkjøp av telt. Skal teltet brukes på høyfjellet, eller om vinteren, trenger du noe som er sterkt og vindtett. Samtidig er det ofte hensiktsmessig å ha et som ligger lavt i terrenget, og ikke er større enn nødvendig. Det er kjekt å ha nok plass, men det er mye enklere å holde varmen i et lite fjelltelt som ikke blir tatt av vinden.

Man må jo bære med seg alt av turutstyr, så tenk nøye gjennom hva som er nødvendig. Tar du med et stort og tungt telt må du kanskje la være å ta med noe annet som kan være viktig.

Matlaging i naturen

Her hos Vertebrae har vi fokus på å levere varer av høy kvalitet til jakt- og fiskeentusiaster. Mange er ute i flere dager, og da er det koselig å kunne tilberede varm mat. Uansett om du vil steke en fisk du har fanget og filetert, eller om du vil koke opp litt havregrøt når fangsten uteblir, har vi det du trenger. Her bør du også tenke på hva du faktisk behøver, og hvor mye det veier. Tenk også på at du også må ha med deg nok rent vann.

Det er helt klart viktig å legge gode planer, og du bør også ta høyde for at ting ikke alltid går som planlagt. Har du godt turutstyr som passer til behovene dine, er du bedre sikret mot overraskelser, og kan derfor føle deg tryggere når du er ute på tur.

Turutstyr som passer for deg

Ved å definere hva du behøver er det mye lettere å sette sammen riktig turutstyr. Vi har et stort utvalg i tursekker, og her er det mye som må vurderes. Det er selvfølgelig kjekt å ha en stor sekk med mye plass, men mange har en tendens til å fylle opp sekken, og en mindre sekk kan motivere deg til å pakke lettere og mer effektivt.

Her hos Vertebrae har vi det du trenger for å kose deg i villmarken, og vi håper at vi kan hjelpe deg med å få best mulig naturopplevelser. Ta gjerne kontakt om det er noe du lurer på!