klaer-og-fottoy

Kvalitetsmerker som Fjällräven

Jaktklær og andre klær til turen finner du hos oss i Vertebrae. Vi fører kvalitetsmerker som Fjällräven og har også kamuflasje klær fra flere kvalitetsmerker. Unn deg det lille ekstra på tur, invester i gode klær som ser kule ut og som er behagelige å ha på. Hva med en ensfarget hettegenser fra Aclima i ullfleece med en kul caps fra Härkila til? Unn deg noen fine klær på turen så kommer du til å se bra ut og føle deg bra.

Er det ikke på tide å kjøpe et telt? Vi har mange ulike farger og størrelser både til deg alene eller sammen med andre på tur.

Det er lov å se bra ut

Skal du på tur er det lov å pynte seg litt. Jaktklær kan være både varme og se fine ut, varme klar som ullundertøy hjelper deg å holde varmen på turen.

Heldigvis er det ikke slik lenger at alt turtøy lenger er grønt eller grått. Du kan kjøre din egen stil med klær fra oss. Kombiner kamuflasje med ensfarget tøy og bry deg mindre om hva andre mener. Føler du deg bra blir turen enda bedre.

Finn din egen stil

Kamuflasje klær fra Vertebrae er kjempepopulært og du kan kombinere det på den måten du vil. Enten med en kul caps eller hansker fra Härkila eller med en genser fra Aclima og en lang jakke fra Fjällräven. Vi har kamuflasje farger som grønt og svart så besøk oss i dag for de beste prisene og det beste kamuflasje tøyet nå.

Er du ute etter fiskeutstyr har vi mange gode kroker fra Sølvkroken. Kjøper du en god sovepose kan turen vare mye lenger og du er sikker på litt fiskelykke underveis. Vi har mange kvalitetsmerker innen jakt og fiske så besøk oss med en gang for å se alle merkene vi fører til uslåelige priser.