Helsport Fonnfjell Superlight 2 blå

Helsport Fonnfjell Superlight 2 blå
Brand: Helsport
9000 NOK
Kjøp nå

Helsport Fonnfjell Superlight 2 blåFonnfjell Superlight er litt annerledes enn de andre tunnelteltene våre. Teltet har tre alternative innganger. Det som er unikt er at en av dem er en stor sideåpning som enkelt kan gjøres om til en baldakin, ved å bruke to stenger som støtte. Det gir et stort, beskyttet område for matlaging og annet, selv om regnet pøser ned. Innerteltet med ekstra liggelengde har mer enn nok plass til de største liggeunderlagene. Store innvendige lommer gjør det lett å organisere og holde det ryddig inne i teltet.Alle teltets detaljer er designet med tanke på å kombinere funksjonalitet og veldig lav vekt. Dette gjelder ikke bare stoffene, men også barduner, stangkopper, stenger og ventiler, som alle er med på å redusere den totale vekten til det minimale. Dette teltet er perfekt for både fiske og alle typer turer i fjellet. Dette er superlett komfort med utsikt! Tre alternativer innganger Lette stoffer, komponenter og løsningerInnerteltstoff med god pusteevne og myggnetting gir god lufting Enkelt oppsett med to like stenger og egnutviklet stangkopp Unikt innvendig stangkanalsystem som også gir bedre vindstabilitet samt mindre vibrasjon/støy i vind Helsport AirFlow II® ventilasjon sikrer mer frisk luft, bedre sovekvalitet og økt luftsirkulasjon som gir mindre kondens Lommer i innertelt for enkel organiseringStor sideåpning som enkelt kan gjøres om til en baldakin.Stenger for baldakinløsning er ikke inkludert. Stenger: DAC Featherlight NSLTM (36 cm segmenter)Stoff yttertelt: Helsport Rainguard® Superlight, 2000 mmStoff innertelt: Helsport Airflow SuperlightStoff bunn: Helsport Rainguard® Pro, 3000 mmHelsport Rainguard® Superlight:
I SuperLight-teltene benyttes en polyamid med microripstop. Denne duken er vevd av en meget tynn (15D) tråd som gir en superlett teltduk. Den er i tillegg belagt på begge sider med silikon som gjør stoffet meget rive- og slitesterkt, samtidig som det har en vannsøyle på 2000 mm.Helsport Airflow Superlight:Dette stoffet har meget god pusteevne, som er viktig for å minimere kondens. Det er i tillegg impregnert for å holde ute eventuell kondens som kan dryppe fra ytterteltduken.Helsport Rainguard® Pro:
I de øvrige PRO- og X-TREM-teltene har vi utviklet et solid ytterteltstoff. Det har 8 ganger større slite- og rivestyrke enn vanlige teltstoffer og er vevd av neste type garn, belagt på begge sider med silikon. Naturligvis har også dette stoffet god motstandsdyktighet mot UV(solstråling)og stabilitet i stoffet i forhold til vekslinger i vær- og temperaturforhold. Vannsøylen er på minimum 3000 mm. Dette stoffet benyttes også i bunnen til SuperLight-teltene.Mål pakket: 16x42 cmVekt telt: 2,00 kg inkl. pluggerVekt plugger: 0,14 kg | 16 stkStanglengde: 2 x 347 cmTilbehør: Rep Kit (40 g) Innhold: stofflapper, nål og tråd, reparasjonshylse og ekstra stangleddInnganger: 3Bagasjerom: 1