Skytematter

LRPROFICIENCY er dedikert til å fremme sporten langholdsskyting. Vi tar sikte på å hjelpe nye skyttere med sporten, støtte skytterklubber som driver med langhold og å sette opp konkurranser i langholdsskyting. Vi ønsker å dele vår kunnskap i langhold og støtte lokale ildsjeler i å bygge opp nødvendig infrastruktur i form av skytterklubber eller konkurranser.

LRPROFICIENCY finansieres av salg av LRPRO utstyr og produkter. Hele overskuddet går til støtte for LRPROFICIENCY-prosjeket og de som driver med langholdsskyting.  

Vis som Rutenett Liste

2 Varer

per side
Synkende
 1. Salg 20 %
  LRPRO Feltskytematte
  LRPRO Feltskytematte

  LRPRO Feltskytematte er en lett skytematte som holder deg tørr og ute av søla. For å spare vekt har vi kun polstret området rundt albuene. Denne skytematten er optimal når lav vekt er viktigere enn komfort. 

  Lær mer
  Før kr 975,00 kr 780,00 kr 624,00
  Lagervare
  Varenr.
  VRTBR-BSM-10
 2. Salg 20 %
  LRPRO Skytematte
  LRPRO Skytematte

  Med en minimalistisk tilnærming laget vi denne skytematten. Siden vi umulig kan gjøre alt for alle med et slikt produkt, så vi prioriterte våre behov som er enkel transport, integrering med ryggsekk og beskyttelse av skytterens dyre membran-klær. Denne matten er noe tyngre og større enn feltskytematten, og til gjengjeld mye mer anvendelig!

  Lær mer
  Før kr 1 075,00 kr 860,00 kr 688,00
  Lagervare
  Varenr.
  THLR-BSM-30
Vis som Rutenett Liste

2 Varer

per side
Synkende
Kopibeskyttet Vertebrae © 2017. Alle rettigheter reservert.