Del
Logg inn for å tjene Skytterpoeng for å dele!

THLR Vindkort

Varenr.
THLR-CRD-30
THLR infokortet er på størrelse med et kredittkort, og har blitt utviklet fra praktisk erfaring slik demonstrert av Thomas Haugland. Vi synes hans arbeidsmetodikk og praktiske treffsikkerhet er meget bra. Thomas kommenterte at opp til 5-6 m/sek vind er denne metoden svært presis (med erfaring, inntil 0,5 msek), men ved sterkere vind anbefaler han en Kestrel for å få et godt utgangspunkt.
Tilgjengelig
kr 160,00 kr 128,00

Gjør lærekurven din så bratt som mulig. Ved enkelt å observere hva vinden gjør med vegetasjonen vil du raskt lære å sette et presist tall på vindstyrken og avhengig av vindretningen forme dette til den effective vindstyrken som påvirker kula. Kortet hjelper deg også å tolke mirage slik du observerer den i kikkertsiktet og det støtter deg ved skyting over dalsøkk hvor du skyter gjennom høye vinder som ikke gir noen visuell indikator. Tilslutt måler kortet også skytevinkler opp til 50˚ såfremt du fester en hyssing til kortet og benytter deg av tyngdekraften. 

THLR infokortet er på størrelse med et kredittkort, og har blitt utviklet fra praktisk erfaring slik demonstrert av Thomas Haugland. Vi synes hans arbeidsmetodikk og praktiske treffsikkerhet er meget bra. Thomas kommenterte at opp til 5-6 m/sek vind er denne metoden svært presis (med erfaring, inntil 0,5 msek), men ved sterkere vind anbefaler han en Kestrel for å få et godt utgangspunkt.

THLR infokort «vind» er gravert (ikke trykt!) på værbestadig, permanent farget UV-sikker akrylplast. Denne plastkvaliteten er langt mer solid enn du er vant med fra vanlige kredittkort. Kortet måler 55 x 85 x 1,6 mm. THLR infokort «vind» er tilgjengelig i gul/svart skrift, svart/hvit skrift, grå/hvit skrift og med teksten orientert vannrett eller loddrett. Personlig foretrekker vi de gule kortene da disse er ekstremt synlige og lette å lese.

Mer informasjon
Venstre/høyrehendtNei
PipegjengeNei
KaliberNei
RetikkelNei
TårnNei
ForskjefteNei
Diameter mellomrørNei
TiltNei
HøydeNei
HøydeN/A
RifletypeNei
FargeNei
KolbeNei
ProdusentTHLR
StørrelseNei
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:THLR Vindkort
Kopibeskyttet Vertebrae © 2017. Alle rettigheter reservert.