Del
Logg inn for å tjene Skytterpoeng for å dele!

THLR Skytematte

SKU
THLR-BSM-30

Med en minimalistisk tilnærming laget vi denne skytematten. Siden vi umulig kan gjøre alt for alle med et slikt produkt, så vi prioriterte våre behov som er enkel transport, integrering med ryggsekk og beskyttelse av skytterens dyre membran-klær. Denne matten er noe tyngre og større enn feltskytematten, og til gjengjeld mye mer anvendelig!

Tilgjengelig
kr 1 075,00 kr 860,00

Med en minimalistisk tilnærming laget vi denne skytematten. Siden vi umulig kan gjøre alt for alle med et slikt produkt, så vi prioriterte våre behov som er enkel transport, integrering med ryggsekk og beskyttelse av skytterens dyre membran-klær. Vi er godt kjent med hvor mye det regner i Norge og hvor mye penger en god membrandress kan koste. Primærfunksjonen til denne skytematta er å være en romslig barriere mellom klærne dine og bakken; holde klærne rene og forebygge unødvendig hard slitasje på dyrt utstyr.

Materialet er vannavvisende, fungerer utmerket på feltmessige standplasser og for å holde vekten nede har vi kun polstret et belte i området hvor albuene normalt plasseres. En skytter med høyde 190 cm vil normalt ha hele kroppen minus støvlene fra ankelen og ned beskyttet.  Vi har ikke designet denne matten for å bære utstyr, men matten har likevel 4 flate stikklommer med adgang via felles glidelås. Det finnes også en fangreim hvor du kan forankre dyrt spesialutstyr du virkelig ikke vil miste i lyngen og glemme igjen når du forlater standplassen.

Enkel pakking ble svært høyt prioritert og vi tillater oss å kalle denne matten idiotsikker (empirisk bevist av Thomas Haugland!). Fold matten i retningen den røde pilen viser. Nå vises en ny rød pil, rull matten i angitt retning og sikre matten med de to klipsene som dukker opp. Kompakt transport-størrelse og perfekt resultat hver gang, og du har både bærehåndtak og sikringsløkker  for fastspenning utenpå ryggsekken. Vi er svært lite begeistret for å dytte en våt skytematte oppi ryggsekken.

Om uværet skulle slå til finnes det barduneringsløkker i hvert hjørne hvor man enkelt kan sikre matten til bakken ved hjelp av noen pinner eller teltplugger. Om du vil, kan du også bruke matta som en skikkelig dårlig gapahuk eller en høyst tvilsom hengekøye.

Teknisk:

Bredde: 97 cm

Lengde: 180 cm

Vekt: 1100 gram

Sammenfoldet størrelse: 50 cm x 22 xm x 7 xm

Mer informasjon
TiltNei
PipegjengeN/A
Type føtterNei
Lengde forskjefteNei
KolbeNei
SikringNei
ForskjefteNei
TofotfesteNei
KaliberNei
Venstre/høyrehendtNei
FargeGreen
ProdusentTHLR
RifletypeNei
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:THLR Skytematte
Kopibeskyttet Vertebrae © 2017. Alle rettigheter reservert.