Del
Logg inn for å tjene Skytterpoeng for å dele!

Svemko Magnum 1.0™

Varenr.
191014

Magnum 1.0 er demperen for jegere og baneskyttere som er opptatt av kvalitet, demping og lav vekt, men som også trenger noe som tåler skyting med magnumkaliber. Mangum 1.0 er hakket større enn Hunter 1.0 Standard noe som gjør at den yter litt bedre på demping.

Tilgjengelig
kr 5 325,00 kr 4 260,00

Magnum 1.0 er demperen for jegere og baneskyttere som er opptatt av kvalitet, demping og lav vekt, men som også trenger noe som tåler skyting med magnumkaliber. Mangum 1.0 er hakket større enn Hunter 1.0 Standard noe som gjør at den yter litt bedre på demping. Den er også svært lett sammenlignet med andre magnum dempere, noe som også gjør den ideell for jakt. Magnum 1.0 er bygget på samme måte som Hunter 1.0 serien, noe som er nøkkelen til den lette, men likevel sterke konstruksjonen. 

I MAGNUM 1.0™ er det brukt titan i alle komponentene som er i kontakt med kruttgassen nærmest prosjektilet, for det er som kjent denne gassen som holder høyest temperatur. Man vil da unngå utbrenning av demperen slik man opplever i dempere med kjerne av aluminium. 

Oppbyggingen og kombinasjonen av kammer i Magnum 1.0 gjør det mulig å dempe tilnærmet like godt på første skuddet som på de påfølgende skuddene. Noe som er essensielt i en jakt situasjon hvor man som regel bare skyter ett skudd. Veldig mange andre modeller på markedet sliter nettopp med at førsteskuddet er mye høyere (First Round Pop). 

Byggelengde: 139 mm
Totallengde: 229 mm
Diameter:  49 mm
Maks løpsdiameter:  24 mm
Vekt: 350 grams
Demping- 308W 33-37 dBC
Demping- 300 RUM 29-31 dBC

Om Svemko

SVEMKO sin historie startet i 2011, da Mats Kleppe og Ole Asgeir Svenheim ble enige om å utvikle en lyddemper for rilfer, med mål om å slå "de beste". Resultatet av dette ble Hunter 1.0TM, som nå er lansert på markedet. I utviklingsprosessen har Svemko hatt hovedfokus på demping, vekt, kvalitet og størrelse. For å sikre best mulig kvalitet, har de benyttet de ypperste CNC-maskiner, tegneprogrammer og måleteknologi.

Mer informasjon
FargeNei
PipegjengeN/A
ProdusentACME
RifletypeNei
KaliberN/A
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Svemko Magnum 1.0™
Kopibeskyttet Vertebrae © 2017. Alle rettigheter reservert.