Del
Logg inn for å tjene Skytterpoeng for å dele!

Svemko Hunter 1.0™ - Standard

SKU
191012

Hunter Standard Edition er demperen for jegeren og baneskyttere som er opptatt av kvalitet, demping og lav vekt. Den er konstruert på en slik måte at den opprettholder styrken, men er alikevel ekstremt lett. 

Tilgjengelig
Så lav som kr 4 975,00 kr 3 980,00

Hunter Standard

Hunter Standard Edition er demperen for jegeren og baneskyttere som er opptatt av kvalitet, demping og lav vekt. Den er konstruert på en slik måte at den opprettholder styrken, men er alikevel ekstremt lett. 
Hunter 1.0 er ment for sivilt bruk, og er bygget for standard patronstørrelser, til og med 30-06 eller tilsvarende. 

I HUNTER 1.0™ er det brukt titan i alle komponentene som er i kontakt med kruttgassen nærmest prosjektilet, for det er som kjent denne gassen som holder høyest temperatur. Man vil da unngå utbrenning av demperen slik man opplever i dempere med kjerne av aluminium. 

Oppbyggingen og kombinasjonen av kammer i Hunter 1.0 gjør det mulig å dempe tilnærmet like godt på første skuddet som på de påfølgende skuddene. Noe som er essensielt i en jakt situasjon hvor man som regel bare skyter ett skudd. De fleste andre lyddemperne på markedet har den ulempen at førsteskuddet er mye høyere (First Round Pop). 

Ser man på størrelse og vekt, er Hunter 1.0 i en klasse for seg når det kommer til demping! 

Quick Mount - Hurtigkobling

Lyddemperen er tilgjengelig med enten standard gjenger eller hurtigkoblingen til Svemko, Quick Mount. Hurtigkoblingen er tilgjengelig for alle modeller og består av to komponenter. Den ene er et adapter som skrus på gjengene på løpet og den andre sitter fast i lyddemperen. Med hurtigkoblingen får du en enkel, sikker og rask av og på montering. 

Bestiller du en lyddemper med hurtigkobling (Quick Mount), følger det med 1 stk. adapter. 

Merk at hurtigadapteret ikke kan brukes sammen med en demper som er levert med standardgjenger. Har du spørsmål i forbindelse med dette, kontakt oss på post@vertebrae.no 

Fordeler med Quick Mount: 

Unbrako innfestning

- Enkel montering og demontering. 

- Ingen lim eller loctite er nødvendig.

Guide-Pin

- Sikrer korrekt påmontering av lyddemperen

- Forhindrer skade på gjenger. 

Konisk brystning

- Sikrer at lyddemperen ikke løsner. 

- For optimal presisjon. 

Spesifikasjoner

Byggelengde 139 mm
Total lengde 220 mm
Diameter:  46.5 mm
Maks løpsdiameter:  22 mm
Vekt 285 grams
Demping - 308W 31-34 dBC

Om Svemko

SVEMKO sin historie startet i 2011, da Mats Kleppe og Ole Asgeir Svenheim ble enige om å utvikle en lyddemper for rilfer, med mål om å slå "de beste". Resultatet av dette ble Hunter 1.0TM, som nå er lansert på markedet. I utviklingsprosessen har Svemko hatt hovedfokus på demping, vekt, kvalitet og størrelse. For å sikre best mulig kvalitet, har de benyttet de ypperste CNC-maskiner, tegneprogrammer og måleteknologi.

Mer informasjon
Produsent Svemko
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Svemko Hunter 1.0™ - Standard
Kopibeskyttet Vertebrae © 2017. Alle rettigheter reservert.