Del
Logg inn for å tjene Skytterpoeng for å dele!

Svemko Hunter 1.0™ - Short

Varenr.
191013

Hunter Short Edition er demperen for jegeren og baneskyttere som er opptatt av kvalitet, demping og lav vekt. Hunter Short Edition er bygget opp på samme måte som Hunter Standard, men har kortere byggelengde og lavere vekt. 

Tilgjengelig
kr 4 400,00 kr 3 520,00

Hunter 1.0™ - Short

Hunter Short Edition er demperen for jegeren og baneskyttere som er opptatt av kvalitet, demping og lav vekt. Hunter Short Edition er bygget opp på samme måte som Hunter Standard, men har kortere byggelengde og lavere vekt. Hunter Short er for dem som er ekstra opptatt av byggelengde og vekt. Noe som er svært viktig for både balansen i våpenet, men også for totalvekten når man er på jakt. 

Hunter 1.0 er ment for sivilt bruk, og er bygget for standard patronstørrelser, til og med 30-06 eller tilsvarende. 

I HUNTER 1.0™ er det brukt titan i alle komponentene som er i kontakt med kruttgassen nærmest prosjektilet, for det er som kjent denne gassen som holder høyest temperatur. Man vil da unngå utbrenning av demperen slik man opplever i dempere med kjerne av aluminium. 

Oppbyggingen og kombinasjonen av kammer i Hunter 1.0 gjør det mulig å dempe tilnærmet like godt på første skuddet som på de påfølgende skuddene. Noe som er essensielt i en jakt situasjon hvor man som regel bare skyter ett skudd. Veldig mange andre modeller på markedet sliter nettopp med at førsteskuddet er mye høyere (First Round Pop). 

Ser man på størrelsen og vekt er Hunter 1.0 i en klasse for seg når det kommer til demping! 

Quick Mount - Hurtigkobling

Lyddemperen er tilgjengelig med enten standard gjenger eller hurtigkoblingen til Svemko, Quick Mount. Hurtigkoblingen er tilgjengelig for alle modeller og består av to komponenter. Den ene er et adapter som skrus på gjengene på løpet og den andre sitter fast i lyddemperen. Med hurtigkoblingen får du en enkel, sikker og rask av og på montering. 

Bestiller du en lyddemper med hurtigkobling (Quick Mount), følger det med 1 stk. adapter. 

Merk at hurtigadapteret ikke kan brukes sammen med en demper som er levert med standardgjenger. Har du spørsmål i forbindelse med dette, kontakt oss på post@vertebrae.no 

Fordeler med Quick Mount: 

Unbrako innfestning

- Enkel montering og demontering. 

- Ingen lim eller loctite er nødvendig.

Guide-Pin

- Sikrer korrekt påmontering av lyddemperen

- Forhindrer skade på gjenger. 

Konisk brystning

- Sikrer at lyddemperen ikke løsner. 

- For optimal presisjon. 

Spesifikasjoner

Byggelengde: 103 mm
Totallengde: 183 mm
Diameter: 46.5 mm
Maks løpsdiameter: 22 mm
Vekt:  245 grams
Effekt/demping: - 308W:  26-29dBC


Om Svemko

SVEMKO sin historie startet i 2011, da Mats Kleppe og Ole Asgeir Svenheim ble enige om å utvikle en lyddemper for rilfer, med mål om å slå "de beste". Resultatet av dette ble Hunter 1.0TM, som nå er lansert på markedet. I utviklingsprosessen har Svemko hatt hovedfokus på demping, vekt, kvalitet og størrelse. For å sikre best mulig kvalitet, har de benyttet de ypperste CNC-maskiner, tegneprogrammer og måleteknologi.

Mer informasjon
FargeNei
PipegjengeN/A
ProdusentSvemko
RifletypeNei
KaliberN/A
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Svemko Hunter 1.0™ - Short
Kopibeskyttet Vertebrae © 2017. Alle rettigheter reservert.