Del
Logg inn for å tjene Skytterpoeng for å dele!

Slakting & skjæring

Varenr.
9788293351641

Endelig en bok om slakting og patering! Det er en kunst å partere et dyr. Hvordan skjære ut de riktige stykkene, og får mest mulig ut av skrotten med minst mulig svinn. 

Tilgjengelig
kr 349,00 kr 279,20

Slakting & skjæring

storfe - sau - gris - vilt

Forfatter Stian Espedal har jobbet som slakter hos Nortura i 21 år, og holder jevnlig kurs i slakting og skjæring. I denne boken viser han oss hvordan en slakter og skjærer ned både storfe, gris, sau og vilt. Alle prosesser vises tydelig og lett forståelig gjennom tekst og bilder. 

Det er også eget avsnitt om avliving, verktøy og redskap, og ikke minst forteller Espedal om hvordan kjøttet kan videreforedles. 

Dette vil være en bok for alle som behandler kjøtt, enten du er jeger, bonde eller kokk. Eller om du bare er generelt matinteressert. 

Bildene i boken er tatt av fotograf Halvard Bøe.

Forfatter: Stian Espedal

Forlag: Jæren Forlag

Mer informasjon
FargeNei
ProdusentACME
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Slakting & skjæring
Kopibeskyttet Vertebrae © 2017. Alle rettigheter reservert.