Del
Logg inn for å tjene Skytterpoeng for å dele!

Recoil Jacket Olive - M

SKU
RLCRJO-M
Lang jakke med lydsvak overflate og RL-TEX PRO membran som er pustende og vanntett.
Tilgjengelig
Før kr 2 998,00 kr 1 500,00 kr 1 200,00

Lang jakke med lydsvak overflate og RL-TEX PRO membran som er pustende og vanntett.

Langt snitt og avtagbar hette beskytter overkropp og lyske mot nedbør, vind og kulde. Hel to-veis glidelås med stormklaff og trykk-knapper i front. Avtagbar hette med snøring, justerbar skygge og et snitt som gir godt sidesyn. Ermene har tynne neoprenmansjetter innvendig og borrelåsmansjetter utvendig. Sammen med hetten og glidelåsen er dette jakken som har størst reguleringsmuligheter for varmetap og ventilasjon

Lommer:

To håndvarmelommer på brystet med glidelåslukking. En cargolomme med glidelås og stormklaff med trykk-knapper, ca B 18cm D 40cm. Nede finnes to cargolommer med lukking med trykk-knapp B 21cm, D 21cm. Bak cargolommene finnes to enkle stikklommer.

Ridgeline Recoil jakke tilhører serien Extreme Performance Clothing

Disse klærne er laget for vedvarende  nedbør, vind og kulde. Lange snitt, tekniske stoffer og tapede sømmer gir beskyttelse mot været. RL-TEX PRO og RL-TEX  er laminerte 3 lags membraner med gode pusteegenskaper på 5,000g/m2/24t og tåler en vannsøyle på minimum 10,000mm H2O.

Vi veide en jakke str XL til 1130 gram.

Vår kommentar:

Dette er en myk, behagelig og i særklasse lang jakke som er meget lydsvak. Med dette snittet er det fullt mulig å bruke en tynn bukse uten membran og fortsatt være godt beskyttet mot nedbør. Med hel glidelås, stormklaffer og flere store lommer er dette jakken som gir størst fleksibilitet mtp på pusteegenskaper og stæsjbæring. 

Vaskeinstruksjoner

Håndvask 30°C

Ikke stryk

Ikke blekemidler

Ikke rens

Ikke tørketrommel

Ikke vri opp, la den drypptørke.

Impregner overflaten ved behov.

 

Mer informasjon
Farge Olive
Produsent Ridgeline
Sex Male
Størrelse M
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Recoil Jacket Olive - M
Kopibeskyttet Vertebrae © 2017. Alle rettigheter reservert.