Vertebrae Skytterpoeng

Frequent Shooter Points

Skytterpoeng eller Frequent Shooter Points (FSP) er Vertebrae sitt lojalitetsprogram for våre kunder. Tanken er å belønne våre kunder og fans ved å gi dere FSP på alle kjøp, og forhåpentligvis lindre smerten ved å måtte betale tilsvarende en bruktbil for en riflekikkert.

1 FSP tilsvarer 1 krone og du kan bruke FSP til å betale helt eller delvis for alle kjøp. Du kan opptjene FSP på mange vis:


 Kjøpe ting

Tidligere hadde vi er virvar av forskjellige rabatter, koder og spesialavtaler. Dette ble veldig urettferdig, siden noen kunder fikk 10 % rabatt på en vare og andre kunder måtte betale full pris. Derfor har vi valgt å fjerne dette helt og heller gjøre det enkelt: For hver 100 kroner du bruker i nettbutikken, tjener du 15 FSP.

NB: Husk at du ikke tjener FSP på ordrer du betaler helt eller delvis med FSP.

 

Bli medlem

Du får 50 FSP når du registrerer deg på Vertebrae.no, som slags velkomstgave. Dersom du legger inn fødselsdatoen din også, kan det godt være vi gir deg en gave på dagen din.

Pass også på å melde deg på nyhetsbrevet vårt, det får du 50 poeng for. Vi lover å ikke spamme deg med kjedelig salgseposter og slike ting. Hovedsakelig skriver vi om nye produkter, artikler om jakt og langholdskyting og annet rundt skytesport som vi synes er interessant og verdt å dele.

 

Verv venner og tjen poeng

Vi vil selvsagt at flere skyttere, i inn- og utland, skal få øynene opp for www.vertebrae.no. Vi kunne selvsagt gjort dette på ordinært vis ved å gi alle pengene våre til et markedsføringsbyrå som så pepret internett med annonser…eller vi kan bare gi dem til dere istedenfor.

Henvis venner til oss, og du får 50 poeng for hver person som registrerer en brukerkonto på sidene våre. Du finner vervesidene på kundekontoen din: https://vertebrae.no/no/rewards/referral/index/. Du kan verve venner enten ved å legge inn epostadresser, eller ved å dele din unike vervelenke på sosiale medier. Som sagt, du får 50 FSP for hver person som registrerer seg. Vi har også en flott topp på denne kransekaken: For hver gang 5 av de du har vervet har lagt inn minst 1 bestilling hver, så får du hele 500 poeng i premie!

Lik eller Del et produkt på Facebook, og du får 15 poeng. Det samme gjelder Google+ og Pinterest. Pass på at du er pålogget brukerkontoen din hos oss når du gjør dette, slik at du får alle poengene du fortjener.

 

Produktanmeldelser

Har du en mening om et av produktene våre? Viste det seg å være brilliant, eller var det bare tull og pølsevev? Skriv en produktanmeldelse og du får 50 poeng, også for de negative. Igjen, pass på å være pålogget!

YouTube 

Liker du å anmelde produkter, lage demovideoer og legge det ut på YouTube? Det gjør vi også, men vi har altfor liten tid til å gjøre det selv. Derfor tilbyr Vertebrae 500 skytterpoeng til alle som lager en video som demonstrerer eller viser frem produktene våre, gitt at vi får legge ut videoen på vår egen YouTube-kanal. Send en epost til post@vertebrae.no dersom du har en video til oss. 

Ta kontakt med oss dersom du har noen spørsmål om Frequent Shooter Points. Vi blir ikke bedre uten tilbakemeldinger, så det setter vi pris på. Kom også gjerne med gode forslag til smarte måter å tjene opp og bruke poeng. Det er meningen at hele FSP-programmet skal være gøy for alle. På samme måten forbeholder vi oss retten til å fjerne poeng eller fryse kontoen din dersom du utnytter et smutthull, misbruker lojalitetsprogrammet vårt eller på andre måter oppfører deg som en tulling.

 

Kopibeskyttet Vertebrae © 2017. Alle rettigheter reservert.