Infosenter

Infosenteret inneholder en rekke sider med nyttig informasjon for deg som vil handle hos oss. Dersom du ikke finner svar på det du lurer på kan du besøke vårt Helpdesk & supportsystem. Ta gjerne kontakt med oss dersom du lurer på noe: post@vertebrae.no eller +47 915 23 805.

Frequent Shooter Points

Skytterpoeng eller Frequent Shooter Points (FSP) er Vertebrae sitt lojalitetsprogram for våre kunder. Du får 15 % skytterpoeng på alle kjøp i nettbutikken. Tanken er å belønne våre kunder og fans ved å gi dere FSP på alle kjøp, og forhåpentligvis lindre smerten ved å måtte betale tilsvarende en bruktbil for en riflekikkert. 1 FSP tilsvarer 1 krone og du kan bruke FSP til å betale helt eller delvis for alle kjøp. Du kan opptjene FSP på mange forskjellige vis: https://vertebrae.no/no/infosenter/skytterpoeng

Nyhetsbrev: Klikk her for å abonnere på nyhetsbrevet vårt.

Bestilling
Alle bestillinger betraktes som bindende. Du mottar en ordrebekreftelse pr e-mail med all informasjon. I tillegg mottar du en e-mail med informasjon etterhvert som ordren behandles hos oss.

Betalingsmåter

Vi tar betaling med kredittkort, PayPal, faktura eller postoppkrav. Vi tar de fleste internasjonale kort, som Visa og MasterCard. Vi belaster debet- eller kredittkortet ditt når bestillingen legges inn. En bekreftelse på din bestilling blir så tilsendt til din registrerte e-post.

Trygg betaling er viktig for oss. Derfor samarbeider vi med DIBS ved all kortbetaling. DIBS er en meget trygg og mye brukt løsning som bruer SSL (Secure Sockets Layer) for å sende all betalingsinformasjon kryptert over nettet direkte til DIBS. Det betyr at informasjonen overføres med en sikker forbindelse og at kortopplysningene dine ikke kan leses av uvedkommende. Ingen kortopplysninger registreres eller lagres av oss. Falske ordrer eller forsøk på bedrageri vil spores, og vil føre til at kjøpet heves og at hendelsen blir politianmeldt.

Salgsbetingelser

Du finner våre salgsbetingelser her: https://vertebrae.no/no/infosenter/salgsbetingelser

Kopibeskyttet Vertebrae © 2017. Alle rettigheter reservert.