Infosenter

Infosenteret inneholder en rekke sider med nyttig informasjon for deg som vil handle hos oss. Dersom du ikke finner svar på det du lurer på kan du besøke vårt Helpdesk & supportsystem. Ta gjerne kontakt med oss dersom du lurer på noe: post@vertebrae.no eller +47 915 23 805.

Frequent Shooter Points

Skytterpoeng eller Frequent Shooter Points (FSP) er Vertebrae sitt lojalitetsprogram for våre kunder. Du får 15 % skytterpoeng på alle kjøp i nettbutikken. Tanken er å belønne våre kunder og fans ved å gi dere FSP på alle kjøp, og forhåpentligvis lindre smerten ved å måtte betale tilsvarende en bruktbil for en riflekikkert. 1 FSP tilsvarer 1 krone og du kan bruke FSP til å betale helt eller delvis for alle kjøp. Du kan opptjene FSP på mange forskjellige vis: https://vertebrae.no/no/infosenter/skytterpoeng

Nyhetsbrev: Klikk her for å abonnere på nyhetsbrevet vårt.

Bestilling

Alle bestillinger betraktes som bindende. Du mottar en ordrebekreftelse pr e-mail med all informasjon. I tillegg mottar du en e-mail med informasjon etterhvert som ordren behandles hos oss.

Betalingsmåter

Vi tar betaling med kredittkort, PayPal, faktura eller postoppkrav. Vi tar de fleste internasjonale kort, som Visa og MasterCard. Vi belaster debet- eller kredittkortet ditt når bestillingen legges inn. En bekreftelse på din bestilling blir så tilsendt til din registrerte e-post. Vi er opptatt av at det skal være både enkelt og trygt å handle hos oss – derfor benytter vi Klarna som betalingstjeneste. Med Klarna kan du utsette betalingen, dele den opp eller betale med en gang når du handler. Når du velger å betale med faktura vil du motta varen før du betaler, og du har alltid 14 dagers betalingsfrist. Du kan også velge å betale direkte med kort når du handler med Klarna. For å gjør det enklere ved neste kjøp kan du velge å lagre dine opplysninger.

Når du velger Klarna som betalingsløsning kan det bli gjort en kredittsjekk for at du skal kunne utsette eller dele opp betalingen. Dersom kredittsjekk blir foretatt, vil et gjenpartsbrev sendes enten elektronisk eller per post. Klikk her for å lese mer om Klarnas vilkår. Ingen kortopplysninger registreres eller lagres av oss. Falske ordrer eller forsøk på bedrageri vil spores, og vil føre til at kjøpet heves og at hendelsen blir politianmeldt.

Salgsbetingelser

Du finner våre salgsbetingelser her: https://vertebrae.no/no/infosenter/salgsbetingelser

Kopibeskyttet Vertebrae © 2017. Alle rettigheter reservert.