Del
Logg inn for å tjene Skytterpoeng for å dele!

Hausken Jakt Xtrm

SKU
hausken-jakt-xtrm


Stålnetting legges inne i kamrene slik demperen skal ta opp enda mer lyd. Nettingen er laget i 316 syrefast stål og har god holdbarhet. Nettingen kan lett tas ut for rengjøring og utskifting. Nettinginnlegget  i XTRM-modellene gir 3-7dB ekstra effekt avhengig av modell, kaliber, løpslengde o.l.

Tilgjengelig
kr 3 900,00 kr 3 120,00

Stålnetting legges inne i kamrene slik demperen skal ta opp enda mer lyd. Nettingen er laget i 316 syrefast stål og har god holdbarhet. Nettingen kan lett tas ut for rengjøring og utskifting. Nettinginnlegget  i XTRM-modellene gir 3-7dB ekstra effekt avhengig av modell, kaliber, løpslengde o.l.

JM-Ekstra kraftig magnumsrør i samme utforming som standard JAKT.
HB-Heavy Barrel-versjon for tykke løpsprofiler inntil 23mm diameter.

Lyddemper:  Diameter Bakkammer: Total lengde: Vekt: Effekt: 
Jakt Xtrm 151 50 mm - mm 151 mm 310 g 23+ dB
Jakt Xtrm 184 50 mm - mm 184 mm 350 g 29+ dB
Jakt Xtrm 224 50 mm - mm 224 mm 390 g 31+ dB
Jakt Whisper Xtrm 60 mm - mm 224 mm 490 g 35+ dB
Jakt frontmontert demper Xtrm 50 mm - mm 156 mm 420 g 28+ dB


Om Hausken

Hausken leverer norskproduserte lyddempere av høyeste kvalitet, for når du søker skogens, fjellets eller viddas ro. Lyddemping i verdensklasse.

Hausken lyddemper har gang på gang fått toppkarakter fra diverse uavhengige tester der kombinasjonen lengde, vekt og effekt har vært i fokus. Den nye Jakt-serien er best i test og gir deg best demping per cm. og per gram. Jakten på den optimale lyddemper har ført til utviklingen av Hausken XTRM-systemet, et system som kan fabrikkmonteres eller ettermonteres av børsemaker eller jegeren selv.  XTRM-systemet kan gi inntil 7dB mer effekt. XTRM er enda et steg nærmere stillheten.

Holdbarhet
Hausken Lyddemper er laget i aluminium av høy kvalitet, og hard-eloksering gir en meget slitesterk overflate.

Fleksibelt system
Hausken har utviklet et system der vår standard Jakt-modell kan skreddersys etter behov. For magnum-kaliber har vi et kraftigere magnumsrør i samme utforming som Jakt-seriens ytterrør. For tykkløpsprofiler har vi Heavy Barrel-innmat som tar inntil 23mm pipe. Det utgjør en liten vektøkning, og det er derfor dette ikke er standard. Jakt-serien dekker allerede de fleste behov, så hvorfor bære mer vekt enn nødvendig? Disse demperne fås i alle skogens farger – og noen flere. Hauskens lyddempere kan fås i blå, oransje, gul, rosa, rustfritt og grønn.

Kaliber
Hausken leverer dempere i alle kalibre, fra .17 til og med .50. Det er hele 14 forskjellige senterhull-diametre. Vi mener at å levere et kvalitetsprodukt krever at demperen er bygget i henhold til kaliber.

Gjenger
Gjengepartiet er laget i syrefast stål i de fleste dimensjoner, både metriske og UNF/UNEF.

Mer informasjon
FargeNei
PipegjengeN/A
ProdusentHausken
RifletypeNei
KaliberN/A
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Hausken Jakt Xtrm
Kopibeskyttet Vertebrae © 2017. Alle rettigheter reservert.