Vertebrae flytter inn i nytt kontor (nok en gang)!

Vertebrae flytter inn i nytt kontor (nok en gang)!

Ja, så gikk vi tom for kontorplass nok en gang. Nok en gang har vi klart å lure ut gutta på nabokontoret (vi tror de drev med noe finansgreier. Kanskje forsikring? Hvem vet). De er borte nå, vi har overtatt den fine(ere) delen av etasjen og kampen for total dominans på kjøkkenet er vunnet. 

Vi begynte med bare et rom. Ett eneste rom som skulle inneholde Kenneth, Joachim, lageret, pakkedisken, kontorplass og alt det andre vi ikke lenger fikk oppbevare i garasjen hjemme. Eller bak sofaen i stuen for Joachim sin del, han har ikke garasje. Det gikk fint i begynnelsen, men så pådro vi oss ansatte. Ikke bare skulle de ha lønn, de hadde rettigheter også. En ny æra var kommet til Vertebrae, arbeidsmiljøloven var begynt å gjelde. Så i 2015 lurte vi IT-gutta i naborommet ut på gaten og låste døren bak dem. Ringte Byggmester Rex, slo ned vegger og fikk fikset et stort og flott nytt kontor. 

Det gikk fint en stund, men så fikk vi enda flere ansatte. Det ble trangt igjen. På Kenneth og Joachim sitt kontor kjempet papirbunker mot 3D-printere og syrebad (egentlig base, men syrebad høres mye tøffere ut enn basebad). Eva og Camilla satt nesten opp hverandre inne på lageret, og kjempet daglig en stille kamp for å erobre mest mulig skrivebordsplass fra den andre. Når tilogmed Postmann Stian begynte å komme med kommetarer om at det gikk da an å investere i litt mer plass, skjønte vi at tiden var kommet.

Etter litt machiavelliske plotting vis a vis de tidligere nevnte finansfolkene (eller var det forsikring?) var de også borte og vi var herrer over hele etasjen (eller en del av den, når sant skal sies). Nå har Kenneth et svært kombinert verksted og kontor, alle andre har teppe på gulvet og kontor med dør (ikke noe kontorlandskap her, nei!), vi har hele kjøkkenet for oss selv og øltappeanlegg (helt sant). Joachim fikk hjørnekontoret som kompensasjon for hans svakheter på andre områder og det er er playstation på konferanserommet.

Kom gjerne på besøk!Kopibeskyttet Vertebrae © 2017. Alle rettigheter reservert.