Jakt og friluftsutstyr av høy kvalitet til lav pris

Et stort utvalg i kniver, kikkerter og annet villmarksutstyr

Planlegger du å legge ut på langtur, eller trenger du å fornye ditt jakt og friluftsutstyr? Her hos Vertebrae har vi lang erfaring innenfor jakt, fiske og villmarksliv. Uansett om du trenger en ny kikkert for å se på ville dyr i det fjerne, eller om du trenger varme og tette tekniske klær som holder deg tørr på våte dager, har vi alltid gode tilbud. Vi vet at godt verktøy er halve jobben, og for jakt- og fiskeinteresserte har vi et stort utvalg i kniver av høy kvalitet. En god jaktkniv skal være robust og slitesterk, og behandler du den godt kan den vare omtrent evig.

Alt i jakt og friluftsutstyr

Matlaging i villmarken

Flere og flere kan fortelle at de lengter etter et enklere liv, og ønsker å føle hvordan det er å overleve utenfor sivilisasjonen. Med godt jakt og friluftsutstyr fra Vertebrae er du allerede på vei. Vi har et godt utvalg i turutstyr til matlaging. En enkel primus og en kaffekanne kan gi deg mange muligheter, og går du for et sammenleggbart stormkjøkken kan du sette sammen en skikkelig middag for fire. Det er bare fantasien som setter grenser!

Rett hjem til deg

På vår nettbutikk kan du enkelt se hva vi har av jakt og friluftsutstyr, og vi sørger for å ordne så rask levering som mulig. Ingen liker jo å vente, og det anbefales at du prøver utstyret før du legger ut på langtur. Det er greit å vite at alt fungerer som det skal. Har du nye fjellsko, er det viktig å gå litt med dem slik at de mykes opp, og føttene dine ikke får gnagsår.

Har du det du trenger, er det en utrolig koselig opplevelse å campe i villmarken. Etter lange dager med vandringer over fjelltopper og gjennom grønne barskoger er det deilig å sette seg ned rundt et leirbål. Med riktig utstyr er matlaging i campen lett som en lek, og det er utrolig hvor lett og effektivt slikt utstyr kan være. Moderne materialer og innovativt design gir deg nye muligheter!

Ny kikkert, kniver eller klatretau?

Her hos Vertebrae ønsker vi å kunne tilby deg alt du trenger innen jakt og friluftsutstyr. Vår nettbutikk drives av entusiaster som kjenner norsk natur godt, og vi vet derfor hva slags utstyr som fungerer best, og hva man bør unngå. Med høy kvalitet og lav pris er vi en naturlig partner for villmarks-interesserte. Uansett om du skal jakte, fiske eller bare skjære opp løk, har vi kniver av høy kvalitet som gjør jobben lettere for deg. Norsk natur er noe helt unikt, og vi er svært heldige som kan oppleve den på nært hold. Med riktig utstyr og bekledning kan du være trygg og sikker, og fokusere på å oppleve naturen uten å bekymre deg.