En ny nettbutikk med et stor utvalg i turutstyr

  • by

Kayaker med innsjø og fjell i bakgrunnen

Vertebrae er en ny nettbutikk hvor vi ønsker å tilby våre kunder alt de trenger innen Jakt og friluftsutstyr. Med nye leverandører og eiere satser vi på å kunne levere utstyr av høy kvalitet til svært gode priser. Vertebrae er drevet av entusiaster som har mange års erfaring innen jakt, fiske og villmarksliv, og vår ekspertise er din garanti. Vi vet hva som fungerer i Norsk natur, og tilbyr utstyr som gjør jobben.

For både store og små

Nordmenn er kanskje født med ski på beina, men det er likevel viktig at våre første opplevelser i naturen er gode. Vi har et godt utvalg i turutstyr for både kvinner, menn, barn og ungdom, og vi satser på spennende design og funksjonelle løsninger. Godt jakt og friluftsutstyr er alfa og omega for å være trygg og komfortabel i villmarken, og her hos Vertebrae har vi nøyaktig det du trenger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *